Olen käynyt ensimmäisissä blogipostauksissani läpi sitä mitä verkostomarkkinointi on, mitkä ovat verkostomarkkinoijan 5 ominaispiirrettä ja miten verkostomarkkinointi eroaa pyramidihuijauksesta.

Tällä viikolla ajattelin käydä hieman läpi sitä, miksi kannattaa ryhtyä verkostomarkkinointiin.

Monet verkostomarkkinoijat ovat hypänneet mukaan liiketoimintaan aivan sattumalta. He ovat rakastuneet tuotteisiin, kertoneet niistä ystävilleen ja näin liiketoiminta on lähtenyt käyntiin.

Kun verkostomarkkinoija miettii asioita syvemmin, sieltä monesti löytyy toive elää arvokasta elämää, jossa voi tehdä jotain merkityksellistä itselle ja muille ihmisille. Toisten ihmisten auttaminen on sisäänrakennettuna meissä kaikissa.

Ammatti muiden joukossa

Verkostomarkkinointi on vaihtoehto muiden ammattien joukossa. Voit valita esimerkiksi kaupallisen alan koulutuksen ja työn kaupan kassalla, perustaa oman yrityksen, lähteä mukaan franchise-yrittäjyyteen.

Tai sitten voit valita verkostomarkkinoinnin.

Jokainen saa itse päättää mikä sopii itselleen parhaiten. Useimmiten verkostomarkkinointia lähdetään tekemään ensin toisen työn ohella ja vasta myöhemmin siitä tulee päätyö jos verkostomarkkinoija niin haluaa.

Ala tarjoaa aivan tavallisille ihmisille valmiin liiketoiminta-konseptin, jonka voi aloittaa heti. Löydettyäsi ensin yrityksen, jolla on tuotteet, joita rakastat, voit pitkäjänteisyydellä ja ahkeruudella tehdä itsellesi työstä riippumatonta tuloa. Samalla saat vapauden päättää itse, miten käytät kaikkein tärkeintä omaisuutta, aikaa.

Liiketoimintaan mukaan ilman taloudellista riskiä

Verkostomarkkinointiin pääset mukaan ilman taloudellista riskiä. Useimmissa yrityksissä maksat vain aloituspaketista, jonka ostat itsellesi käyttöön ja pääset siten mukaan liiketoimintaan. Sinun ei tarvitse ostaa tuotteita varastoon vaan yritys toimittaa tuotteita sinulle muutaman päivän sisällä tilauksesta.

Yritys huolehtii muun muassa investoinneista tuotekehitykseen, varastointiin, jakeluun, laskutukseen, lakikuluihin, työntekijöihin.. Sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

Lisäksi saat käyttöösi hallintamoduulin, josta voit seurata kaikkia oman liiketoimintasi tapahtumia reaaliajassa. Näet, miten liiketoimintasi kehittyy kuukausien ja vuosien mittaan. Järjestelmä näyttää myös kaikki provisiosi.

Sinä voit keskittyä jakamaan tuotekokemuksiasi ja liiketoimintamahdollisuutta. Et tarvitse liiketilaa tai työntekijöitä, mutta et silti ole yksin. Verkostomarkkinointi on mitä suurimmassa määrin tiimityötä! Itse asiassa, kukaan ei voi menestyä yksin verkostomarkkinoinnissa.

Työtä niin kuin muutkin työt

Työ verkostomarkkinoinnissa on työtä siinä, missä muutkin työt. Jos haluat saada aikaan tuloksia, sinun on oltava valmis myös panostamaan siihen. Sanotaan, että kun teet 10 000h mitä tahansa, niin olet siinä mestari. Tämän uskon toimivan myös verkostomarkkinoinnissa.

Toki pienemmälläkin määrällä saa jo tuloksia aikaan, mutta silti ei pidä olettaa, että rahaa alkaisi virrata pankkitilille itsestään. Pitää olla valmis tekemään töitä. Siitä huolimatta verkostomarkkinointi on minusta yksi hienoimpia liiketoiminnan muotoja!

Oletko sinä koskaan harkinnut verkostomarkkinointiin mukaan lähtemistä? Tai oletko kenties mukana jossakin verkostomarkkinointiyrityksessä?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista