Oletko koskaan miettinyt voisiko verkostomarkkinointi sopia sinulle ja viedä sinua lähemmäksi unelmiasi ja myös antaa mahdollisuuden toteuttaa ne? Monet eivät usko omiin kykyihinsä verkostomarkkinoinnissa, koska heille ei ole onnistuttu selittämään konseptin yksinkertaisuutta. Olen viimeisen kahden vuoden aikana tutustunut moniin menestyviin verkostomarkkinoijiin ja tähän kokosin muutamia ominaispiirteitä, joita heissä kaikissa huomasin.

”Tuloksia saadaan yhdessä ja jos ymmärtää kopioida oikean tavan, niin jokainen voi periaatteessa saavuttaa tavoitteensa. Mikään ei kuitenkaan tule itsestään – pitää olla valmis tekemään töitä! Se ei ole lottokuponki, jossa vain ostetaan näytepakkaus ja rahat tulevat sitten itsestään. ” Jannie Bak Verkostomarkkinointi – Sinun aikasi – Sinun valintasi

1. Periksiantamattomuus ja sinnikkyys

Menestyneet verkostomarkkinoijat ovat periksiantamattomia ja sinnikkäitä. He eivät luovuta, kun heidän eteensä tulee este vaan he keksivät keinon ratkaista se. Luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Menestymisen oletetaan olevan suora tie huipulle, mutta todellisuudessa matkalle tulee väkisinkin mutkia matkaan. Ne mutkat eivät kuitenkaan estä sinua etenemästä, ne itse asiassa tekevät matkasta kaiken sen arvoisen.

2. Halu oppia ja kehittyä

Verkostomarkkinoijien yhteinen piirre on myös se, että he haluavat oppia. He haluavat oppia paremmaksi, tehdä asiat vieläkin paremmin. Monet ihmiset ihastuvat ajatukseen voida päättää omasta ajastaan ja samalla tehdä muita valintoja ilman taloudellisia rajoituksia, kuten minäkin.

Mutta vain harvat ymmärtävät, että todella menestyäkseen tällä alalla on myös tehtävä töitä. Aivan kuten kaikilla muillakin aloilla jos haluaa menestyä! On oltava halukas oppimaan ja kehittymään. Pyörää ei kuitenkaan pidä keksiä uudelleen vaan oppia kokeneilta ja menestyneiltä kollegoilta.

3. Halu auttaa muita

Kaikilla menestyneillä verkostomarkkinoijilla on palava halu auttaa muita. He haluavat auttaa ihmisiä, jotta jokainen voisi elää unelmiensa elämää ja heillä olisi siihen aikaa, rahaa ja terveyttä. Yksin on mahdotonta menestyä verkostomarkkinoinnissa, se on mitä suurimmassa määrin tiimityötä. Kun pystyt auttamaan muita ihmisiä saamaan juuri sen, mitä he haluavat, menestyt itsekin.

4. Tavoite

Heillä on selvä tavoite, visio. Päämäärä, jota kohti he menevät päivä kerrallaan. Päämäärä, joka auttaa heitä jaksamaan niinäkin päivinä, kun tekisi mieli luovuttaa. He tietävät minne suuntaan ovat menossa vaikka eivät vielä tietäisi sitä, miten sinne pääsevät. Tärkeintä on tietää seuraava askel. Heidän tavoitteensa on selkeä, se on kirjoitettu ylös ja se on mitattavissa.

5.Asenne

Lopulta kyse on asenteesta. Siitä, miten suhtaudut asioihin. Se on avain menestykseen. Tästä on kirjoitettu loistava kirja, jonka suosittelen jokaista lukemaan, mikäli haluat menestyä. Kirjan nimi on Asenne ja sen on kirjoittanut Earl Nightingale. Mikä parasta, se on käännetty myös suomeksi, kannattaa siis tutustua! Tämän kirjan jaksaa laiskinkin lukija lukea loppuun asti, sillä kirja on ohut ja se vie mukanaan. Jos haluat ostaa kirjan omaksi, niin löydät sen muun muassa täältä.

”Jos aina teet sitä, mitä olet aina tehnyt, saat aina sitä, mitä olet aina saanut. – Albert Einstein”

Sen sijaan, että pohdit päivä tolkulla sitä sopisiko verkostomarkkinointi sinulle, kehotan sinua rohkeasti hyppäämään mukaan verkostomarkkinoinnin maailmaan. Tutustu siihen mitä se on ja päätä sen jälkeen sopiiko se sinulle. Mukaan lähteminen ei vaadi suurta rahallista sijoitusta vaan on hyvin riskitöntä.

Jos panostat verkostomarkkinointiin 4-5 tuntia viikossa, niin olen aivan varma, että saavutat myös tuloksia. Itse en ole katunut hetkeäkään sitä, että lähdin mukaan verkostomarkkinointiin, päinvastoin. Ainoa mikä toisinaan harmittaa on se, että miksi en aloittanut jo aiemmin..

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai haluat antaa palautetta, laita viestisi kommenttina alle tai ota yhteyttä tästä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista